Admitere Licența


Rezultate admitere licență 2018 - Rezultate Finale

NOTA: Candidaţii declaraţi admişi au obligaţia ca până la data de 31 iulie 2018, ora 14, să confirme statutul de admis prin achitarea taxei de confirmare (150 lei) şi prezentarea chitanţei la Secretariatul facultăţii (Sala 236 - sediul UVT), iar, în plus, în cazul celor nou admişi cu finantare de la buget (ce nu au inca depusa diploma in original) prin depunerea diplomei de bacalaureat în original. Candidatii admisi pe locurile cu taxa vor achita avansul de 20% din taxa de scolarizare pana in 7 august 2018, in caz contrar vor fi considerati retrasi.

Dosarele candidatilor respinsi pot fi retrase de la Secretariatul facultatii (Sala 236 - sediul UVT) zilnic intre orele 9 - 13.


- Lista Candidaților Admiși - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților Admiși - Specializarea Matematică
- Lista Candidaților Admiși - Români de Pretutindeni


Datorită problemelor tehnice apărute cu serverul ce gazduiește site-ul facultații, Comisia de admitere a Facultații de Matematică și Informatică a decis ca runda a III-a de confirmări să se prelungească până luni, 30 iulie, ora 14. Rezultatele finale ale concursului de admitere, sesiunea iulie 2018, vor fi afișate luni, 30 iulie, pânâ la ora 20.
Pentru detalii legate de Admitere poate fi accesată și următoarea legătură: Informații suplimentare - Admitere Licența 2018

Rezultate admitere licență 2018 - după a doua rundă de confirmări

NOTA: Candidaţii declaraţi admişi, care nu au confirmat locul in cadrul rundelor anterioare, au obligaţia ca până la data de 27 iulie 2018, ora 12 să confirme statutul de admis prin achitarea taxei de confirmare (150 lei) şi prezentarea chitanţei la Comisia de admitere a facultăţii (Sala 045C - sediul UVT), iar, în plus, în cazul celor nou admişi cu finantare de la buget (ce nu au inca depusa diploma in original) prin depunerea diplomei de bacalaureat în original la Comisia de admitere a facultăţii. Candidaţii care nu respectă obligaţiile de mai sus vor fi consideraţi retraşi. În data de 27 iulie 2018, ora 20 se vor afişa rezultatele finale ale concursului de admitere.
- Lista Candidaților Admiși - după a doua rundă de confirmări - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților Admiși - după a doua rundă de confirmări - Specializarea Matematică

Rezultate admitere licență 2018 - după prima rundă de confirmări

NOTA: Candidaţii declaraţi admişi, care nu au confirmat locul in cadrul rundei intai, au obligaţia ca până la data de 26 iulie 2018, ora 14 să confirme statutul de admis prin achitarea taxei de confirmare (150 lei) şi prezentarea chitanţei la Comisia de admitere a facultăţii (Sala 045C - sediul UVT), iar, în plus, în cazul celor nou admişi cu finantare de la buget (ce nu au inca depusa diploma in original) prin depunerea diplomei de bacalaureat în original la Comisia de admitere a facultăţii. Candidaţii care nu respectă obligaţiile de mai sus vor fi consideraţi retraşi, iar Comisia de admitere actualizează listele candidaţilor admişi în regim fără taxă şi cu taxă. În data de 26 iulie 2018, ora 20 se vor afişa rezultatele de dupa perioada a II- a de confirmări.
- Lista Candidaților Admiși - după prima rundă de confirmări - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților Admiși - după prima rundă de confirmări - Specializarea Matematică
- Lista Candidaților Potențiali Admiși - după a doua rundă de confirmări - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților Potențiali Admiși - după a doua rundă de confirmări - Specializarea Matematică

Rezultate admitere licență 2018

NOTĂ: Candidaţii declaraţi admişi au obligaţia ca până la data de 24 iulie 2018, ora 16 să confirme statutul de admis prin achitarea taxei de confirmare (150 lei) şi prezentarea chitanţei la Comisia de admitere a facultăţii (Sala 045C - sediul UVT), iar, în plus, în cazul celor admişi cu finantare de la buget, prin depunerea diplomei de bacalaureat în original la Comisia de admitere a facultăţii.
Candidaţii care nu respectă obligaţiile de mai sus vor fi consideraţi retraşi, iar Comisia de admitere actualizează listele candidaţilor admişi în regim fără taxă şi cu taxă. În data de 24 iulie 2018, ora 20 se vor afişa rezultatele perioadei I de confirmări.
Taxa de inmatriculare se poate achita la caseria UVT sau prin banca (BCR, Banca Transilvania - conform procedurii UVT). Codul taxei achitate este 22FMMM - pentru domeniul Matematica si 22FIII - pentru domeniul Informatică.
Atentie - confirmarea pentru ambele domenii presupune achitarea taxei pentru fiecare domeniu in parte
Candidatii admisi pe locurile cu taxa vor achita avansul de 20% din taxa de scolarizare in termen de maxim 7 zile de la afisarea rezultatelor finale.
În cazul Românilor de Pretutindeni, confirmările se vor face până la data de 26 iulie 2018, ora 14:00 prin transmiterea Anexei 4(disponibilă online la: Click Aici) la Departamentul de Relații Internaționale al UVT(fizic, la camera 155B, cladirea principala a UVT, bd, Vasile Pârvan, nr.4, sau online, la adresa de e-mail: larisa.alexandru@e-uvt.ro).
- Lista Candidaților Admiși - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților Potențial Admiși - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților Respinși - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților Admiși - Specializarea Matematică
- Lista Candidaților Potențial Admiși - Specializarea Matematică
- Lista Candidaților - Românii de Pretutindeni - Specializarea Informatică
- Lista Candidaților - Românii de Pretutindeni - Specializarea Matematică

Rezoluțiile contestațiilor depuse

- Rezoluții contestații matematică

Rezultatele la proba scrisa a examenului de admitere

- Rezultate Matematică
- Rezultate Informatică
NOTĂ! Eventualele contestatii la proba scrisa se pot depune maine - 22 iulie - intre orele 10:00 - 14:00, la secretariatul Facultatii de Matematica si Informatica, cab 236 (sediul central - B-dul V. Parvan, nr.4)

Concurs de admitere la Facultatea de Matematică și Informatică - Sesiunea Iulie 2018

- Subiecte aferente probei de Matematică
- Solutții și barem de corectare la proba de Matematică

Repartizarea pe săli a candidaților la examenul de licență - 19.07.2018

- Amfiteatrul A02
- Amfiteatrul A03
- Amfiteatrul A11
- Amfiteatrul A12
- Amfiteatrul A13
- Amfiteatrul A31
- Amfiteatrul A32
- Amfiteatrul A33
- Amfiteatrul Mare
- Lista completă a candidaților ce susțin proba de examen - în ordine alfabetică


- FIŞĂ DE ÎNSCRIERE LA ADMITERE LICENŢĂ - 2018
- Informații suplimentare - Admitere Licența 2018
- Concursul FMI