Concursul ACM București


La etapa nationala a concursului ACM desfasurata la Bucuresti pe data de 27-28 septembrie echipele FMI au obtinut urmatoarele rezultate:
Loc 4:
Echipa CodeBreakers cu 6/9 probleme rezolvate:
Rochian Vlad Mihai (IE1)
Mafteiu-Scai Roxana (IE1)
Beles Damian (IR1)

Concursul ACM etapa Timișoara


Sâmbătă 12 mai a avut loc concursul de programare ACM ICPC pe Timisoara la care au participat 7 echipe de la UVT din care 3 au rezolvat minim 3 probleme din cele 9 puse la dispoziție, calificându-se astfel în etapa națională.
Cele 3 echipe, formate doar din studenți de anul I sunt următoarele:

Echipa CodeBreakers cu 5 probleme rezolvate:
Rochian Vlad Mihai (IE1)
Mafteiu-Scai Roxana (IE1)
Beles Damian (IR1)

Echipa Leustean cu 3 probleme rezolvate:
Colca Robert (IR1)
Botici Alexandru (IR1)
Simofi Robert (IR1)

Echipa LilProg cu 3 probleme rezolvate:
Stoin Razvan (IE1)
Muthi Razvan (IA1)
Oanea Darius-George (IA1)

Rezultatele finale pot fi consultate la adresa: https://vjudge.net/contest/228687#rank

Concursul CATALYST


Pe 27 aprilie 2018 a avut loc o nouă ediție a celui mai mare concurs de programare în țări vorbitoare de limba germană. Concursul, destinat elevilor, studenţilor şi absolvenţilor, s-a desfăşurat simultan în 37 locaţii (în Austria, Belgia, Croatia, Germania, Olanda, Franţa, Italia, Moldova, Serbia, Spania, România, Ucraina, Ungaria şi Africa de Sud) iar numărul total de participanţi a fost 3000. In România concursul fost găzduit în 5 locaţii (Bucureşti, Cluj Napoca, Craiova, Iaşi şi Timişoara).

În locaţia din Timişoara au participat 65 de concurenţi majoritatea fiind elevi de la licee din Timişoara (Colegiul Naţional Bănăţean, Colegiul C.D. Loga, Liceul Grigore Moisil) şi studenţi de la Universitatea Politehnica şi Universitatea de Vest din Timişoara. Premiile 1 și 2 au fost obţinute de către participanţi afiliaţi la Universitatea Politehnica respectiv la Universitatea de Vest din Timişoara.

Detalii despre concurs pot fi regăsite la adresa: https://contest.catalysts.cc/en/